Gör om sovrumet

Vi håller på att göra om vårat sovrum hoppas det blir bra, jag är då ingen målare har jag märkt färg överallt och råka komma åt fel vägg med fel färg mm jaja vi får se vart det slutar jag kommer då inte hinna färdigt i dag då jag snart måste iväg och hämta på skolan.

Vi har köpt nya sängar i dag med som ska monteras upp i grabbarnas rum men det får oxå vänta ett par dagar då dom inte har något eget rum just nu då våra sängar befiner sig där.


ha en bra dag

Semper småfolk

Fick hem tre värdecheckar från dom i går och måste säga att det va lite snålt att bara få prova tre olika saker från deras sortement, hur ska man kunna säga vad man tycker efter bara det ? då tycker jag buzzador är betydligt mycket generösa där man ofta får mer att prova och kan bedömma utifrån det.


jaja så kan det vara man ska vara glad att man kom med överhuvetaget.

Hej mitt vinterland

Men är det inte härligt ute ? flingorna faller ner precis som dom ska göra man blir helt varm i kroppen av att få uppleva en underbar vinter.

Barnen är ute och leker dom verkligen älskar snön och njuter av varje minut av pulkaåkning och snöänglar, det är härligt att stå i fönstret och se dom små liven där ute.


Jag har precis skickat iväg gubben till rusta för att köpa färg för här ska målas om i vårat sovrum det ska bli vitt med en fondvägg som ska ha färgen lila ska bli spännande att se hur det kommer att bli, Sen blir det till att ta tag i grabbarnas rum men det får bli efter jul tänkte jag.

Grabbarna ska få en våningssäng i julklapp har vi tänkt dom behöver lite mer utrymme och det känns trångt med två sängar i rumet så det får bli en våningssäng eller en loftsäng med en säng under loftet vi har inte riktigt bestämt oss ännu hur vi ska göra med det.

Nä nu ska jag ta tag i matlagning och damsugning medans barnen är ute.

Ha en härlig lördag i vintervädret

Hipp barnmat

Jag kom med som testpilot för Hipp barn gröt, har länge funderat på att testa den men inte gjort det men nu blir det ju ett tillfälla och se om dottern kommer äta den eller inte

Vill du bli testpiolot kolla in smartson här

Smaksatt grädde från arla

Jag har anmällt mej som testpilot på smaksatt grädde från arla smakerna är jordgubb och choklad, ser framemot att få prova dessa då vi brukar göra mycket choklamousse hemma för att ha på tårtorna, så nu inväntar jag svar om man kommer med som testpilot eller inte.



Kanske du själv vill bli testpilot kolla då in länken här

Sjuka barn

I dag är det måndag och natten har varit förjäklig Tilia har vaknat minst 2 ggr i timmen så man känner att man lever i dag.

Jag har hunit varit ner på stan en snabbis skulle besöka min mamma på hennes jobb men det visade sig att hon var borta så det vart inget av med det.

I dag hämtar Farmor barnen på skolan känns skönt jag slipper ut igen i kylan med sjuka tilia grinig och krävande är hon nu men det förstår jag kan inte vara lätt att vara liten och sjuk.

Nä om man ska försöka ta tag i hemmet ?? Nu när jag kom hem från stan har våran hund gåt bärstärkargång på soporna suck förstår inte varför hon börjat med det nu på senare dar.

Ha en bra Måndag

/Malin

Tupperware

Så där nu är visningen vi hade slut, det gick inte så bra som jag hade hoppats men vad gör det när man hade trevligt sällskap av tess.

Annars har det varit en lugn dag i dag det är ju söndag och då ska man ta det lugnt tycker jag.


Nu ska här förberedas med badande för kiddsen det tar sin lilla tid att få alla iordning för kvällen.


Jo skulle ni villja handla något från Tupperware går det bra att besöka deras sida här för att kolla i katalogen sen är det bara att skicka in din beställning samt telefon nr så återkommer jag till er, ni kan även boka en visning genom att kontakta mej så återkommer jag till dej för att boka in ett datum som passar dej [email protected]



Ha en skön söndag alla


/Malin

Lördag och grillning

Jodå i dag blir det grilla av.

det snöar lite lätt men vad gör väll det vi kommer trottsa vädret ändå och grilla, vuxna innebär mej och min make och anna och emelia vi kommer äta kött med grönskasknytte som innehåller paprika,lök,sötpotatis och morötter och purjolök. gubben han får marinerad cornfile då han är vegeterian.
barnen får det klassiska korv med bröd.

dryck blir öl för mej och jocke vad anna och millan kommer dricka till vet jag inte, barnen får nog saft eller läsk skulle jag tro.

Annars har här varit lugnt ska jag säga gubben är borta och klyver ved åt sin mormor barnen kollar på dvdfilm och tilia hon går bärstärkargång.

Hoppas ni alla där ute får en riktigt trevlig lördagkväll

/Malin

Fredag i dag

Ja så var det äntligen fredag, ska bli skönt att få helg och bara umgås med barnen inge stress till skola.
Joakim jobbar kväll i dag så jag och barnen få ha vårat lilla fredagsmyss för oss själva vi ksa äta chips och massa annat gott.

Tänkte tillbaka på när jag levde själv innan jag träffade min kära man att det var så mycket billigare då än vad det är nu vi var och storhandlade i dag ja eller ska man säga veckohandlade och uch det gick på över 1500 kr men då är det inräknat saker till hoppetsstjärna dit vi ska skicka en jullåda varje år med godsaker och nyttigheter i år bestämde vi oss för att skicka tre julklappar oxå hoppas barnet/barnen blir glada för dom, jag önska flera gör som min familj och skickar en jullåda.

Ja vad händer annars i dag då ? här ska vi baka och sen ska vi ut och myssa i det sköna vintervädret barnen älskar snön medans jag fryser som bara den både inne och ute.

Hoppas ni får en riktigt trevlig dag.

/Malin

Julklappar

Har inhandlat lite julklappar till barnen en sak som min dotter önskat sig redan från förra julen var ett nintendo ds så ja i år hoppas jag hon är tillräkligt mogen för ett sådant för i dag var jag iväg och köpte ett nintendo dsi till henne, nu är bara frågan vad man ska köpa för spel till henne någon som kanske har något tipps på det ? hon är som sagt 8 år eller blir snart.

Jag har blivit utvald som testpilot

Från Smartson det som ska testas är Semper Småfolk.

Ska bli spännande att se vad min kräsna dotter tycker om dessa produkter.



Mer information kommer om vad min dotter tycker om dessa.

Ska berätta lite om familjen

Min familj består av mej 34 år och min man 36 år och våra fyra små barn på 8,6,4,10 månader, vi har även en golden tik på 6 år som heter Naala.

Min man jobbar som fritidsledare och jag jobbar som vårdbiträde kombinerat med föräldraledighet för min minsta tjej och min 4 åriga kille som med är hemma på dagarna.

Livet som småbarnsförälder kan vara tufft specielt nu när dom kommer upp i ålder att det ska vara aktiviteter.

Min 8 åring hon spelar fotbol på måndagar och har drama på tisdagar och brottning på torsdagar och skridskor på söndagar.
Min 6 åring han spelar fotboll på onsdagar och brottning på torsdagar och skridskor på söndagar.
Min 4 åring han spelar drama på tisdagar och skridskor på söndagar.


I bland känner man att tiden inte räcker till men man gör det bästa av det.

Ja det var lite om min familj hoppas ni kommer få en trevlig läsning här i mitt krypin.

RSS 2.0