Våren är nu här

Bevis på att nu är våren i uppsala

Bilden är tagen av biotopia-uppsala

Bilden tillhör BIOTOPIA

Fredag

I dag är det fredag och det känns helt underbart även om jag ska jobba i morgon och på söndag.

Börjar lite med att berätta om dagen i går vi åkte till hamarskog och lekte och hade oss i går eftermiddag semt så besökte vi en näraliggande snötipp som barnen bara älskade.

I dag blir Felicia hemma hon har ont i halsen och är röd i den så ja hemma blir hon.

I kväll ska vi kolla film och myssa riktigt ordentligt har vi bestämt oss för.

ja sen vad som händer under dagen vet jag inte riktigt hade tänkt ta mej ner till staden men kan inte göra det nu då Felicia är sjuk.


Ha en helt underbar vår fredag

/M

Vår i luften

Visst är det underbart ute ??? i dag så tar jag med mej fika till skolan så stannar vi ute på eftermiddagen i stället för att gå hem direkt lika bra att passa på medans det är skönt och soligt ute.

Installerar våren...
████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
20% complete

Försöker att installera våren med det går trögt men snart är den helt klar hoppas jag.

Dagis

Vi har nu tackat ja till en dagisplats för Gabriel han skulle ha kunnat börja redan i Tisdags men vi har valt att vänta tills den 20 mars då han snart åker till Gran canaria med sin farmor. Vi har även lämnat in en ansökan om plats till Tilia får se när hon får börja sen kan jag börja jobba på ordentligt.

I dag ska jag och Tilia bara slappa om jag får bestämma vill säga men det brukar jag tyvärr inte få utan hon går omkring och gnäller eller så vill hon sitta och leka på golvet eller dom hon nu kommit på att det är roligt att klättra upp i soffan men att ta sig ner är värre då hon inte kan göra det själv.

ja sen ska vi gå och hämta storasyskonen på skolan för att gå hem och göra isskulpturer som vi sedan kan sätta ljus i på kvällen i morgon.


ha en trevlig förmiddag

/M

Tävling 1 påse Santa Maria Fish Taco Spice Mix.

För att vara med behöver du bara göra en kommentar i mitt inlägg i min blogg och motivera varför just du borde vinna det! och samt länka till denna tävling i din blogg
(Glöm bara inte skriva in något sätt för mig att kontakta dig på)

 

En lycklig vinnare utses den 17 mars och presenteras här på min blogg!


Lycka till!! :)

RSS 2.0